Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του diana.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα...

Το νέο χρώμα για το 2022

Posted by dianagr 09/12/2021 1 Comment(s)

Το νέο χρώμα που προτείνει η PANTONE για το 2022

 

Η Pantone ανακοίνωσε απόχρωση που θεωρεί ότι αντανακλά τις κοινωνικες και τεχνολογικές εξελίξεις στο επόμενο έτος, 2022.

Πρόσφατα, αποκάλυψε το Very Peri, μια απόχρωση μωβ.

Η εταιρεία λέει ότι συνδυάζει τη σταθερή ηρεμία του μπλε με μια ενεργητική έγχυση κόκκινου.

Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία κατασκευάζει ένα χρώμα αντί να εμβαθύνει στο προϋπάρχον αρχείο της, μια απόφαση που ήταν ζωτικό στοιχείο της φετινής διαδικασίας επιλογής.

«Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να βρούμε ένα νέο χρώμα, γιατί έχουμε ένα πολύ νέο όραμα για τον κόσμο τώρα», δήλωσε η Εκτελεστική Διευθύντρια του Pantone Color Institute, Leatrice Eiseman.

Σύμφωνα με την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τις χρωματικές παλέτες που χρησιμοποιούν όλοι οι γραφίστες και οι σχεδιαστές, το χρώμα «παντρεύει» το παραδοσιακό μπλε με την «ενέργεια και τον ενθουσιασμό» που εκπέμπει το κόκκινο. «Καθώς μεταβαίνουμε σε έναν κόσμο με πρωτοφανείς αλλαγές, το Pantone 17-3938 Very Peri δείχνει μια φωτεινή διάθεση και μια δυναμική παρουσία που προωθεί τη δημιουργική έκφραση».

1 Comment(s)

ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΕΡΒΑΣ:
11/01/2022, 04:40:12 PM
Reply

το ε-shop δεν βρισκω να κανω παραγγελια

Leave a Comment