Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του diana.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα...

ACS - Smart Point

Posted by dianagr 28/05/2019 0 Comment(s)

Νέα σημεία παραλαβής και παράδοσης αποστολών «ACS Smart Point» σε επιλεγμένα πρατήρια Shell

H ACS παρουσίασε πρόσφατα τη στρατηγική συνεργασία της με τα πρατήρια καυσίμων Shell, όπου οι πελάτες των e-shops μπορούν πλέον στο δικό τους χρόνο να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους από ειδικά διαμορφωμένα lockers με τη σήμανση ACS Smart Point.

Συγκεκριμένα, τα νέα σημεία παραλαβής και παράδοσης αποστολών "ACS Smart Point" βρίσκονται σε επιλεγμένα πρατήρια Shell με πολύ εύκολη πρόσβαση και με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης (ανάλογα του σημείου, ακόμα και σε αργίες, Σαββατοκύριακα, 24 ώρες επί 7 ημέρες) και για αυτό προσφέρουν την πιο εύκολη και ευέλικτη λύση, για όσους πελάτες επιλέξουν να στείλουν ή να παραλάβουν την αποστολή τους από εκεί.

Παράλληλα με την παραλαβή online αγορών, oι πελάτες μπορούν:

- να παραλάβουν οποιαδήποτε αποστολή από ένα σημείο ACS Smart Point, το οποίο θα επιλέξουν μέσω της εφαρμογής ανακατεύθυνσης αποστολών και του αυτόματου sms που λαμβάνουν στο κινητό τους (σε περίπτωση απουσίας τους κατά την πρώτη προσπάθεια παράδοσης στο χώρο τους)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για τα χαρακτηριστικά και τις χρεώσεις της υπηρεσίας στη ιστοσελίδα της ACS www.acscourier.gr ή στο τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών ACS 210-8190000.

Leave a Comment