Τι είδους τσάντα θα κρατήσετε φέτος?

Οι τάσεις της Μόδας για τις τσάντες στο 2020

Τα γείϊνα χρώματα είναι σίγουρα στη μόδα φέτος, σε σχεδόν ό,τι τσάντα και να καρατήσετε φέτος. Καφέ σκούρο, μπεζ, πορτοκαλί σκούρο ή καφέ με λευκό ή κίτρινο. Είναι εύκολα χρώματα να τα συνδυάσετε με τα κατάλληλα ρούχα, παπούτσια αλλά και καλσόν καθώς ολοκληρώνουν ένα σύνολο.

Η μόδα επανέρχεται επίσης και για πιο μικρές τσάντες ώμου με καμπύλες, όπως ήταν περίπου πριν απο 15 χρόνια. Η πολύ μικρές τσάντες, που μπορούν ίσως να χωρέσουν μόνο το κινητό σας είναι φέτος ένα must have πιο πολύ για μια βραδινή εμφάνιση. 

Όσον αναφορά τα υλικά, οι σχεδιαστές προτιμούν το δέρμα, τα φτερά σε απαλές αποχρώσεις ή και σε στο εκκεντρικό μαύρο, αν και έχουμε δεί και το πλεκτό ύφασμα να μπαίνει στη μόδα της τσάντας, δίνοντας πιο ethnic νότες.

Επίσης, το πουά είναι διαχρονικό, είτε σε ρούχο, είστε στο καλσόν είτε σε μια τσάντα και προς το παρόν είναι ακόμα κυρίαρχο. Καθώς όμως βλέπουμε όλα τα κλασσικά σχέδια, έρχοναι και εκκεντρικά, περίεργα patterns σε παστελ χρώματα να μας θυμίσουν ό,τι η γεωμετρία δεν είναι το παν.