Σουτιέν Εγκυμοσύνης και Θηλασμού από την Bellissima

Γιατί το σουτιέν εγκυμοσύνης της Bellissima είναι απαραίτητο και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά

Οταν είστε μαμά που θηλάζει, το κανονικό σουτιέν ειναι πρόβλημα διότι το στήθος σας αλλάζει σε μέγεθος και μορφή κατά την διαρκεια της εγκυμοσύνης, και ιδιάιτερα μετά τη γέννα.

Το δέρμα είναι πιό ευαίσθητο και έτσι χρειάζεται να επιλέξεις ένα σουτιέν από απαλό και ελαστικό υλικό που ταυτόχρονα θα στηρίζει το στήθος.

Μερικές χρήσιμες συμβουλές από τη Bellissima:

Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τα κανονικά σουτιέν, ειδικά αυτά με μπανέλα, πιέζουν, ενοχλούν και καταπονούν το ευαίσθητο στήθος.Το σουτιέν εγκυμοσύνης και θηλασμού έχει μία επένδυση από βαμβάκι και ειναι κατασκευασμένο από ενα ειδικό πολύ μαλακό νήμα που δεν ενοχλεί το στήθος.

Εύκολος θηλασμός

Το μωρό πρέπει να τρέφεται όσο γίνεται περισσότερο με το μητρικό γάλα.  Όταν το στήθος πιέζεται (από ενα ακατάλληλο σουτιέν) δεν παράγει αρκετό γάλα. Το σουτιέν εγκυμοσύνης και θηλσμού της Βellissima από την Ιταλία επιτρέπει να θηλάσετε το μωρό και όταν είστε εκτός σπιτού. Έχει τα κλιπς που ανοίγουν και κλείνουν εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να βγάλετε όλο το σουτιέν. 

Άνεση και υποστήριξη του στήθους

Κάθε μαμά που θηλάζει βλέπει το στήθος της να μεγαλώνει αρκετά. Το σουτιέν ή και αλλιώς μπουστάκι θηλασμού της Βellissima στηρίζει το στήθος καθώς έχει ελαστικότητα και είναι ραμμένο από το πιο κατάλληλο μαλακό νήμα. Διατηρεί το φυσικό του σχήμα με έναν κομψό τρόπο. Προστατεύει και από τους ερεθισμούς κατα τη διάρκεια του θηλασμού αλλά και ολόκληρης της ημέρας.

Γιατί σουτιέν από την Bellissima στην Ιταλία?

Το σουτιέν εγκυμοσύνης και θηλασμού της Βellissima είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σε κάνει να αισθάνεσαι πάντα άνετα. Εκτός από τα κλιπς, έχει και ειδικές ελαστικές τιράντες για καλύτερη στήριξη και άνεση. Είναι φτιαγμένο ειδικά, χωρίς ραφές και από ειδικό μαλακό ύφασμα κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα.